Wat?

Doe mee met deze bijzondere workshop waarbij we de connectie met ons hart gaan ervaren en gaan genieten van Yoga, Meditatie en mooie muziek die je raakt tot in het diepst van je Zijn.

Wanneer?

Zaterdag 17 maart van 14:30 tot 18:00 uur (met uitloop naar 18:30 uur als je soep blijft eten)

Door wie?

Patricia Pattinama (Shabad Deep Kaur)

Waar?

In de Yogastudio van Elements in Enkhuizen

Kosten:

€ 35,00 per persoon inclusief thee, lekkers en soep

€ 20,00 per persoon (alleen concert).


Ik (Arenda) ontmoette Patricia Pattinama (Shabad Deep Kaur) tijdens een Kundalini Yoga en Concert avond bij mijn collega Karin van I-Yoga. Ze is singer-songwriter en Kundalini Yoga docent. Ik werd geraakt door haar fijne energie, engelachtige stem en mooie gitaarspel. Na deze avond vroeg ik haar of ze ook een keer naar Enkhuizen wilde komen voor een leuke middag met Yoga en muziek. Ik wil de mensen die bij Elements komen deze ervaring ook zeker laten beleven.

Zo gezegd, zo gedaan. Op zaterdag 17 maart komt Patricia naar Enkhuizen en hebben we een maar liefst 3,5 uur durende workshop met Kundalini Yoga, Meditatie en het luisteren naar haar concert. Het thema is ‘Intuïtieve Wijheid’. In ons allen is een innerlijke wijsheid aanwezig waarop we ons kunnen afstemmen. Deze heeft antwoorden op levensvragen en ondersteunt je zonder omwegen op je levenspad. Tijdens deze workshop gaan we leren hoe we ons kunnen afstemmen op deze wijsheid.

We starten met een korte Kundalini Yogasessie.  Daarna zal zij een ‘actieve’ meditatie doen om de intuïtieve wijsheid te versterken met een korte mantra aan het einde. We spreken een intentie uit per persoon.

Na een pauze, waarbij we even wat thee drinken met wat lekkers, gaan we genieten van het concert wat ongeveer 75 minuten zal duren. Daarna serveren we een warm kopje soep en kunnen we nog wat napraten.

We hopen je te mogen ontmoeten op zaterdag 17 maart!