Kom tot jeZelf tijdens één van onze luxe retraites!

Ik heb echt genoten van een hele geweldige reis naar Spanje samen met de lieve groep mensen en jullie als team!

Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou worden; de fantastische locatie, de prachtige natuur, fijne yogalessen en meditaties, het zonnige weer, het geweldige eten, fijne en soms diepgaande gesprekken maar vooral rust (in mezelf). 

Ik heb ervaren hoe het is om meer in het nu te leven en gewoon te zijn en daardoor meer van alles te genieten, soms in stilte.  Deze ervaring is er eentje met een gouden randje!

Sandra

Ik vond het een bijzondere ervaring om heerlijk tot mezelf te komen. Het is eigenlijk niet in korte zinnen te verwoorden. 

Ik heb genoten van de verwennerij van Evelien en Kuba die 3x per dag vegetarische maaltijden hebben bereid die overheerlijk smaakten en ook nog eens oogstrelend waren voor het oog. De fantastsche “stilte”  wandeling in het natuurpark met gids. 

De heerlijke yoga oefeningen buiten rondom het huis en op het strand. De yoga sessie bij zonsopgang op het strand gaf voor mij een extra demensie.

De reacties van mijn lichaam voelen tijdens de reconnective healing sessies, is ook een speciaal gevoel.
En niet te vergeten de meditaties, die waren zo intens dat het me meer raakte en soms emotioneel werd.
Volgens mij komt dat doordat je geen prikkels krijgt van buitenaf en helemaal in de flow zit van rust en niets hoeven doen. 
 Kortom: Volledig mogen en kunnen ZIJN. Een bijzondere ervaring met een fijne groep mensen om me heen. 
Alice