Terug naar de essentie van het leven, de essentie van de natuur, de essentie van wat we zijn. 

We verwelkomen je op deze luxe Yoga & Meditatie retraite midweek in een complete “off the grid” villa van Nieuw Leven Texel. Dus volledig zelfvoorzienend, onafhankelijk, zeer luxe, op een open plek met wijds uitzicht en mooie natuur. Een plek om totaal tot rust te komen en je vrij te voelen.

We dompelen ons  helemaal onder in de luxe van deze volledige verzorgde midweek. We genieten van een mooie comfortabele kamer met heerlijke bedden en wellness douche. We komen tot rust in de sauna, laten ons omringen door stilte, zwemmen in de zwemvijver en genieten van gezonde maaltijden die een streling zijn voor de tong en een lust voor het oog. We maken contact met de natuur en gaan voelen dat we leven. Maar we doen nog meer dan dat….

We gaan door middel van Yoga, Ademoefeningen, Meditatie en Reconnective Healing op onderzoek uit naar de essentie van ons Zelf. Hierdoor kunnen we gaan zien wat we niet zijn (gedachten, emoties, zelfs ons karakter), zodat er een opening ontstaat om te gaan ervaren wat we wel zijn (de vrijheid van onze essentie).

Kom zelf dus ook even helemaal “off the grid”. Even los van de drukte van het bestaan. En tevens jezelf losmaken van patronen, overtuigingen en/of dingen in je leven die je tegenhouden om je echte Zelf te kunnen zijn en vanuit je essentie te leven.

We doen dagelijks 1-2 Yogalessen met meditaties en iedere avond voor het slapen gaan een extra meditatie. We nuttigen 3 verrassende maaltijden per dag en tussendoor is er fruit, thee en water. Er is daarnaast voldoende ruimte om vrije tijd te hebben en te genieten van rust, een goed boek, een wandeling, een dutje, fietstocht, strand, enz. Wat wij belangrijk vinden is dat je volkomen jezelf kan zijn en kan voelen en ervaren wat jij nodig hebt tijdens deze retraite.

Deze retraite is voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot alles wat hierboven beschreven is. Of je nu alleen komt, met je partner of een vriend/vriendin, het kan allemaal. Het maakt ook niet uit of je al ervaring hebt met Yoga en meditatie of niet. Alle lessen en sessies van deze midweek zijn toegankelijk voor iedereen die open staat voor een verrijkende ervaring.

De midweek start op maandagmiddag rond 16:00 uur en eindigt op vrijdagochtend rond 10:00 uur.

Inclusief:

 • 4 nachten in een luxe kamer (1 p kamer heeft een 2-persoonsbed en een 2p kamer heeft 2 losse bedden, allen met boxspring matrassen)
 • Luxe badkamer met wellness douche
 • Kamers hebben allemaal vrij uitzicht 
 • Gebruik van sauna’s
 • Ecologische zwemvijver
 • 4x diner, 3x lunch, 4x ontbijt (vegetarisch, eventueel vis, biologisch, lokale producten)
 • huisgemaakte kombucha, thee, water
 • 1x reconnective healing sessie
 • Dagelijks Yogalessen en Meditaties (buiten, binnen en/of op het strand)
 • Stilte wandeling
 • Fietshuur 

Exclusief:

 • Vervoer naar de locatie op Texel
 • Ophalen vanaf de boot is mogelijk tegen een kleine vergoeding als je niet met de auto op de boot gaat
 • Eventuele extra reconnective healing sessie

Kosten:

2 p kamer: € 650,00 (2 losse 1-persoonsbedden of 2 bedden aan elkaar)

1 p kamer:  € 850,00 (2-persoonsbed voor 1 persoon)

Bij inschrijving krijg je een factuur gemaild. Indien je boekt en betaalt vóór 22 juni krijg je een vroegboekkorting van 5%.

Wil je de Essentials Retreat combineren met het Be Natural Yoga & Meditatie weekend en er een totaal verzorgde, super de luxe, gezonde en ontspannen week van maken, dan krijg je een korting van 15% en betaal je voor de hele totaal verzorgde week maar € 999,00 op basis van een 2-persoonskamer en € 1295,00 op basis van een 1-persoonkamer. Zie hier alle info voor de totaal verzorgde week.